Escape Park, Penang - Kamera terbaik untuk traveler, GoPro vs Insta360 One R

2021-01-21 16:56:29

Video in Penang / Penang

Ramai yang tanya aku pakai action camera apa bila travel? Apa kata kali ni kita test tengok kamera mana yang aku rasa terbaik untuk traveler sama ada GoPro atau Insta360 One R.

Masa aku & Adi travel ke Penang haritu, Escape Park Malaysia panggil kitorang untuk try dia punya extreme park. Honestly aku memang suka theme park & aku dah explore most theme park kat Malaysia, Indonesia & Singapore. Aku berani jamin yang Escape Park Penang ni memang antara the best extreme park yang ada. Game dia kat sini memang extreme & rare susah nak jumpa kat lain dari kering sampai basah semua ada. 

Tags